• Home
  • Verzend & Retour beleid

Verzend & Retour beleid

Verzending

Bij besteding boven €75,00 verzenden wij de goederen op onze kosten.

Anders brengen wij voor transport €6,75 in rekening.

Smart CosmetiX BV verzendt alle bestellingen binnen 1 tot 7 werkdagen na ontvangst van de betaling naar het bij bestelling aangegeven afleveradres.

 

Retour

Koopt u iets via internet, dan heeft u een bedenktijd van 14 dagen. 

In die tijd kunt u het gekochte zonder opgave van reden terugsturen. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw rekening. 


De periode van 14 dagen gaat in op de dag dat u de bestelling ontvangt. Voor artikelen waarvan de verpakking is aangebroken of er van het product gebruikt is, geldt dit retourrecht niet. 


Door ons onjuist verzonden artikelen, incomplete zendingen en andere afwijkingen van uw opdracht dient u binnen 3 werkdagen na ontvangst per email te melden met een duidelijke omschrijving van het probleem. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op voor een oplossing. Indien de oorzaak bij ons ligt, komen de kosten van een retourzending of nalevering uiteraard voor onze rekening. 


Wij nemen, behoudens wettelijke verplichtingen, géén artikelen terug die gebruikt  zijn,  dit ter beoordeling van Smart Cosmetix. Bewaar de originele verpakking van de artikelen, verwijder geen labels en zorg voor een goede verpakking bij een eventuele retourzending.